Aktuálne,  Vstupenky

Vstupenky na Sunrise yoga Festival Bratislava sú už v predaji

Sunrise Yoga Festival Bratislava je prvý zo série festivalov, ktoré organizátori pripravujú na rok 2024. Je výnimočný svojim konceptom, hosťami aj atmosférou. V impozantnom prostredí Bastionu na Bratislavskom hrade, si môžete pri východe slnka meditovať i ponárať sa počas dňa do rôznych jogových asán. Organizátori už zahájili predaj vstupeniek, treba si však dať pozor, pretože cena lístka sa odvíja od času, kedy si ho zakúpite.

Vstupenky na Sunrise Yoga Festival Bratislava sú už predaji. Zakúpite ich výlučne cez portál predpredaj.sk.

Informácie o podujatí:

Čo? Sunrise Yoga Festival Bratislava
Kedy? 25.5.2024 od 6:45 Kde? Bratislavský hrad

V sobotu 25. mája sa Bratislavský hrad premení na oázu meditácie a jogových asán, kde si budete môcť zacvičiť pod vedením špičkových lektorov (Kika Peráčková, Petra Ďurica, Vanda Sprenger Gallo, Michal Bednařík a ďalší) a vypočuť prednášky odborníkov z oblasti well-beingu.

Počas podujatia si môžete odskočiť na prednášky jedinečných slovenských aj zahraničných hostí, ktorých zastúpenie tvoria jogínka a autorka Zuzana Klingrová, ktorá porozpráva o tom, ako pristupovať k svojmu telu.

Neurogenetik a vedec Tomáš Eichler prezradí viac o zaradení meditácie do svojho bežného života a vplyve zdravého spánku na kvalitu života a uznávaná psychosomatička, a lekárka Helena Máslová v prednáške a diskusii odpovie na mnohé otázky, napríklad aj o tom ako zostať pevný vo svojom vnútornom svete, ako nás ovplyvňujú počas života hormóny a ako reagovať na emočné búrky.

Sprevádzať cvičením nás bude organizátorka a odborný garant podujatia, skvelá lektorka Kika Peráčková.

Harmonogram nájdete TU.

Tu je tabuľka s cenami vstupeniek:

Predpredaj.skCena bez občerstvenia (Eur)Cena s obedom a občerstvením (Eur)Poznámka
Do 14.4.202498118
Do 20.5.2024134154
Od 21.5.2024188
LEN dopoludnie (7-13)78Limitovaný počet 50 ks
LEN popoludnie (13-21:30)88Limitovaný počet 50 ks

Komentáre vypnuté na Vstupenky na Sunrise yoga Festival Bratislava sú už v predaji